Výběr novinek a tipů, kterými si zpříjemníte letní dny!

Červnové novinky a tipy Foto: Červnové novinky a tipyFoto: TZ

Vybrat si můžete z cereálního nápoje, nové řady čokolád či bezlepkového piva! Tentokrát ale převažují sladkosti pro fanoušky mlsání! :)

Cereální koktejl Shake-it

Máte málo času na pořádnou snídani, chcete si dát zdravou svačinu, doplnit energii po sportu, nebo hledáte ideální jídlo na cesty? Zkuste Shake-it, nový, cereální, proteinový koktejl s chia semínky a lyofilizovaným ovocem. Plnohodnotné jídlo máte připraveno v okamžiku a můžete si jej vzít kamkoliv s sebou. Ovocné smoothies s příměsí cereálií či semínek jsou velmi populární v Jižní Americe, kde se staly běžnou alternativou snídaně nebo „umělých“ proteinových koktejlů konzumovaných po sportu. Shake-it se skládá z bezlepkových ovesných vloček, chia semínek, lyofilizovaného ovoce, kokosového cukru nebo třeba rýžového proteinu. Je proto 100% přírodní, bez jakýchkoliv aromat či barviv, je veganský, bezlepkový a má vysoký obsah bílkovin, vlákniny a nenasycených mastných kyselin.

Červnové novinky a tipy 2 Foto:

Ajala – Single Origin

Brněnská čokoládovna Ajala představuje novou řadu Single Origin. Každá z čokolád v této edici je vyrobená z kakaových bobů nejlepší dostupné kvality v daném regionu. Zatímco příznivci dobré kávy se s tímto přístupem setkávají už léta, u čokolády je u nás tento přístup (zatím) neobvyklý. Ajala Single Origin čokolády vyrábí, aby ukázala, jak pestrá je chuť čokolády napříč světem, tedy zatím jak chutná výběrová čokoláda z Haiti, Tanzánie a Dominikánské republiky.

Červnové novinky a tipy 3 Foto:

Bio Selský jogurt s pravou bio čokoládou

K nadcházejícímu teplému počasí neodmyslitelně patří i pikniky a svačiny v trávě. Venkovní příprava jídla nás prostě baví. Svačina či oběd snědený ve slunečních paprscích značí naprostou pohodu. Příprava hodování ale už tak snadná nebývá. Ulehčete si práci a jako sladkou tečku servírujte novinku Bio Selský jogurt s příchutí pravé bio čokolády. Propojení jemně kyselého jogurtu a hedvábně tmavé čokolády vás naprosto omámí, chladný dezert i příjemně osvěží. Navíc nedrobí ani nemastí a v praktickém kelímku je vždy připravený.

Häagen-Dazs – to nejlepší najdeš uvnitř

Zdálo se vám někdy o zmrzlinovém království, kde bylo všechno jen z té nejlahodnější zmrzliny připravené ze samých poctivých surovin, jakými jsou pravá smetana a mléko v kombinaci s křupavými makadamovými ořechy, jemným karamelem, voňavou bourbonskou vanilkou, zlatavým medem nebo třeba pravou belgickou čokoládou? Probuďte se a začněte žít. Tato božská mana je ukryta v těch nejdůmyslnějších kombinacích fenomenální zmrzliny značky Häagen-Dazs. Objevujte ji nejen ve známých kelímcích, ale také nově v krabičkách s nanuky. Každé sousto zmrzliny Häagen-Dazs se vám díky sametově jemné struktuře bude nádherně rozpouštět na jazyku a neskončíte, dokud dřívko nebo kelímek nebudou docela, docela prázdné.

Červnové novinky a tipy 4 Foto:

Nové pivo Ferdinand s přeškrtnutým klasem 

Červnové novinky a tipy 5 Foto:

Benešovský pivovar Ferdinand si nadělil ke 120. výročí od svého vzniku nový druh piva. Od června řadí do sortimentu bezlepkové pivo, které je už devátým „bratrem“ v řadě skutečných piv. Je tak třetím tuzemským pivovarem, který vaří pivo bez lepku-glutenu. Výrobek patří do licenčního systému ELS, který je jednotný ve všech evropských zemích. Bezlepkové pivo Ferdinand je obdobou klasického dvanáctistupňového světlého ležáku Prémium z varny pivovaru Ferdinand Benešov ovšem s tou výjimkou, že si na něm mohou pochutnat bez obav i lidé nemocní celiakií. Výrobek se podrobil zkouškám v několika akreditovaných laboratořích.

Připravila Tereza Pánková