Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat

Doba přípravy: Do 30 minut
Počet porcí: 4
Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčat Foto: Penne Rigate s omáčkou z čerstvých rajčatFoto: www.panzani.cz

V jednoduchosti je krása – toto tvrzení platí i v případě těstovin, jako například u receptu na penne s hustou a voňavou omáčkou!

Suroviny
Postup
1

Penne uvařte dle návodu na obalu.

2

V pánvi na oleji orestujte cibuli, přidejte rajčata, osolte, opepřete a zvolna je rozvařte tak, abyste odpařili téměř veškerou vodu.

3

To bude trvat zhruba 15 minut. Do takto připravené omáčky přidejte půlky cherry rajčátek, těstoviny a nahrubo nasekanou čerstvou bazalku.

4

Krátce provařte a již jednotlivé porce zasypejte strouhaným parmazánem.