Lososový tataráček s mangem

Doba přípravy: Do 30 minut
Počet porcí: 2
Lososový tataráček s mangem  Foto: Lososový tataráček s mangem Foto: S vášní pro jídlo

Pokud se dostanete k čerstvému lososovi, byl by hřích ho nezpracovat v jeho nejpřirozenější podobě, v níž taky nejlépe vynikne jeho čerstvost a chuť. Klasický tatarák z lososa zkuste ozvláštnit přidáním zralého manga. Je to překvapivá, ale velmi lahodná kombinace.

Suroviny
Postup
1

Lososa spolu s mangem nakrájejte na menší kousky.

2

V misce je promíchejte s citronovou šťávou, hořčicí, nasekanými kapary a jarní cibulkou a nechte minimálně čtvrt hodiny odležet, aby se chutě propojily.

3

Před podáváním tataráček ochutnejte a podle chuti dosolte. Podávejte ho s žitno-pšeničným otoustovaným chlebem.