Krevety s česnekovým olejem

Doba přípravy: Do 30 minut
Počet porcí: 4
Krevety s česnekovým olejem Foto: Krevety s česnekovým olejemFoto: All

Delikátní chuť krevet si nejlépe vychutnáte v té nejjednodušší úpravě. Stačí troška česneku a chilli a vykouzlíte skvělou lahůdku.

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Suroviny
Postup
1

V pánvi rozehřejte dostatek olivového oleje. Přidejte trochu chilli a nakrájený česnek.

2

Krevety osolte, opepřete, vložte na pánev a orestujte. Když zrůžoví, přendejte je do servírovací misky, posypte čerstvými bylinkami, zakápněte směsí z pánve a citronovou šťávou a dosolte. Podávejte s nakrájenou bagetou.