Bublanina

Doba přípravy: Do 1 hodiny
Bublanina Foto: BublaninaFoto: Hodně domácí

Bublanina je letní klasika se sezónním ovocem jako jsou jahody, třešně, borůvky, maliny, meruňky, ostružiny. Tento recept pracuje například s pohankovou moukou, ale chce to jen vyzkoušet a nebát se toho. Výsledek je bombastický! :)

Článek

Rychlá hrníčková bublanina Foto:

16x třešně s višněmi

Už jste se pustili do pečení s třešněmi a višněmi? Ne? Tak hurá do toho! :)
Suroviny
Postup
1

V míse napřed vyšlehejte osolené bílky s cukrem, postupně pak zašlehejte žloutky.

2

Mouku smíchejte s práškem do pečiva a spolu s rozpuštěným máslem a jogurtem opatrně smíchejte vše dohromady.

3

Vymažte a vysypte plech moukou, vlijte těsto a posypte ovocem obaleným v mouce. Pečte při teplotě cca 180 °C, 35–40 minut.

Bublanina 2 Foto: Bublanina; foto: Hodně domácí

Hodně domácí blog

Hodně domácí Foto:

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká: "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!